Because Mother Nature is damn Sexy!

Ontwerpen met natuur als inspiratiebron

Als Biophilic Designbureau ontwerpen we met de natuur als inspiratiebron. In ieder ontwerp of concept dat we creëren kijken we naar manieren om de connectiviteit met onze natuurlijke habitat te herstellen.

De natuur liegt nooit en daar maken wij graag rijkelijk gebruik om jou te verrassen. Of het gaat om een gave tuin in de stad of stad in de tuin? We bedenken, ontwerpen en realiseren een habitat voor de individu als zowel voor gemeenschappen zoals.

Biophilic Design Bijwerkingen 

Beleving

Door goed te luisteren naar de omgeving en met een creatieve bril te kijken naar mogelijkheden ontstaan de gaafste dingen. Tenslotte is Mother Nature damn Sexy en dat laten wij je maar al te graag zien.

Comfort

Mensen voelen zich fijn in de natuur en wij helpen dat te omarmen. Als het plaatje klopt betreft de plek, omgeving en de behoeftes van de gebruiker(s) spreken we over een comfortabele habitat pur sang.

Duurzaamheid

Een ontworpen omgeving is niet trend gevoelig als we de natuur als adviseur gebruiken. En om die reden dan ook een duurzame investering voor zowel portemonnee als het klimaat. Daarnaast blijkt uit verschillende onderzoeken dat natuurrijke omgeving een positieve impact heeft op mensen.

Verschillende projecten

Menu