fbpx

Tuin- en Landschapsontwerp, alles begint met een goed plan!

Een fijne woonomgeving wordt verrijkt door haar omgeving en dat is de tuin. Een samenspel tussen wensen, omgeving, het perceel, huis en de natuur vormen de basis van een tuinontwerp. Ons team van The Dutch Wave ontwerpen tuinen met een Biophilic Design filosofie. Dit betekent dat we de natuur als inspiratiebron gebruiken om een buitengewoon tuinontwerp te realiseren. Niet simpelweg samengesteld uit fancy materialen maar een tuin met natuurlijke charisma, die past in de omgeving en voldoet aan de wensen van de gebruikers. Dat ‘Mother Nature damn sexy’ kan zijn laten we je graag zien in projecten die we eerder realiseerden. 

3d tuinontwerpen, een impressie van ons werk

Om een tuinconcept te visualiseren spreekt een 3d tuinontwerp vaak tot de meeste verbeelding. Hoewel dat details belangrijk zijn is het juist krachtig om bepaalde elementen tot verbeelding over te laten. Hieronder een impressie van de 3d tuinontwerpen waarmee we onze klanten eerder konden verrassen.

Eerder gerealiseerde projecten

Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en creëren van bijzondere tuinen. Alles begint bij een goed plan wat vervolgens doorvertaald kan worden naar een droomtuin. Hieronder enkele resultaten die we hebben ontworpen en in samenwerking ook gerealiseerd.

Niets gevonden.

Ambachtelijke tuinontwerpen twee dimensionaal uitgedrukt

Om tot een verbluffend gave tuin te komen gaan er enkel stappen aan vooraf. De meeste waardevolle stap is de inventarisatie van persoonlijke wensen en de omgeving. Vervolgens deze samen te bundelen en uit te drukken in een ontwerp. Een twee dimensionaal ontwerp geeft een overzichtelijk geheel van zichtlijnen en dimensies. Door deze ambachtelijk kleur te geven krijgt het meer beleving en indruk.

Een twee dimensionale tuintekening voldoet vaak prima om een tuinvisie uit te drukken. In sommige gevallen spelen details of bepaalde accenten een groot belang, een 3d visualisatie spreekt in dat geval meer tot verbeelding en kan dan ook een aangename verrijking zijn.

Interesse in een nadere kennismaking?

Wil je meer weten wat voor jou kunnen betekenen betreft dit topic?
Of hebben we een gemeenschappelijke visie en zie je kansen tot samenwerking? Onze opvatting is; we hebben de meeste hersenen buiten ons hoofd. Daarom kennen en kunnen we samen meer dan individueel.