fbpx

Over The Dutch Wave

The Dutch Wave, it all starts with a drop…

Design verbinden met de pracht en wijsheid van de natuur: dat is waar The Dutch Wave voor staat én gaat. Dit resulteert in een prachtige omgeving waar mensen zich prettig voelen. Om die reden ontwerpen we met de natuur als inspiratiebron, zodat we een habitat kunnen creëren die in harmonie staat met de gebruiker en de omgeving. Ontwerpen vanuit deze filosofie noemen we Biophilic Design. Het laat onze inherente behoefte zien om als mens met de natuur verbonden te zijn, door het toe te passen in een nieuw te creëren omgeving. 

Het ontstaan van The Dutch Wave?

The Dutch Wave is een multidisciplinaire samenwerking tussen tuinontwerpers, landschapsarchitecten, Visual Artists, architecten en Mother Nature’s Wisdom. Allemaal met connectie tot de Biophilic Design filosofie. Een mooie mix aan verschillende mensen om met een breed perspectief te kunnen kijken naar creatieve mogelijkheden om de verbondenheid met de natuur te herstellen.

Sinds 2000 hebben we onder de vlag van Buijtels Buitengewone Tuinen mooie projecten mogen realiseren, voornamelijk voor de particuliere sector. De afgelopen jaren zijn er steeds meer professionele vraagstukken gekomen om mee te denken vanuit onze Biophilic Design gedachte. Denk aan ontwikkelingen van winkelcentra, supermarkten, campussen, woonconcepten en transformaties van binnenstedelijke gebieden. In 2020 hebben we daarom The Dutch Wave opgericht, met de ambitie om de sexiness van Mother Nature te vertalen in harmonieuze omgevingen die kloppen in de omgeving waar het zich in bevind.

De drijvende kracht achter The Wave..

Ontdek de disciplines Tuinontwerp en Gebiedsontwikkeling

Martin Buijtels

Concept creator

Hans vd Kam

Tuinontwerper

Daria Sheika

Architect

Martine van den Boomen

Landschapsontwerper

Lotte Molenaar – Evers

Office manager

Martin Buijtels

Concept creator

Hans vd Kam

Tuinontwerper

Daria Sheika

Architect

Martine van den Boomen

Landschapsontwerper

Lotte Molenaar – Evers

Office manager

Interesse in een nadere kennismaking?

Wil je meer weten wat voor jou kunnen betekenen betreft dit topic?
Of hebben we een gemeenschappelijke visie en zie je kansen tot samenwerking? Onze opvatting is; we hebben de meeste hersenen buiten ons hoofd. Daarom kennen en kunnen we samen meer dan individueel. Onze groene deur staat wagenwijd voor je open!